Rubriek: Deelnemers

Deelnemers

Artikelen

Praticable

Praticable is een onderzoeks- en samenwerkingsproject van verschillende kunstenaars (op dit moment: Alice Chauchat, Frédéric de Carlo, Frédéric Gies, Isabelle Schad en Odile Seitz). Praticable is (...)

Chauchat

Lid van het collectief Praticable. Alice Chauchat, geboren in 1977 in Saint-Etienne (Frankrijk), woont in Parijs. Ze studeerde aan het Conservatoire National Supérieur de Lyon en aan P.A.R.T.S, (...)

Hecquet

Danser en choreograaf. Maakte samen met Sabine Prokhoris de film Ceci n’est pas une danse chorale (2004).

Prokhoris

Psycho-analyste. Publiceerde La cuisine de la sorcière (Aubier, 1988), en Le sexe prescrit - La différence sexuelle en question (Aubier, 2000. heruitgave Champs-Flammarion 2002). Daarnaast is ze (...)

Dusollier

Doctor in de Rechten aan de Université de Namur. Afdelingshoofd van het Departement van Intellectuele Eigendommen van het Onderzoekscentrum voor Computer en Recht van de Université de Namur. (...)

Gies

Studeerde ballet en hedendaagse dans. Werkte samen met verschillende choreografen zoals Daniel Larrieu, Bernard Glandier, Jean-François Duroure, Olivia Grandville en Christophe Haleb. In 1995 (...)

Benabou

Professor in privé-recht aan de Université de Versailles Saint Quentin in Yvelines. Gespecialiseerd in het recht van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën. Vice-voorzitter van AFPIDA (...)

Rabadán

Cineaste en scenariste, België. 1992: Synchronie (kortfilm) 1993: Une tache blanche sur l’image (kortfilm) L’autre silence 1995 : Belgique, terre d’Islam (documentaire,prod. RTBF) 1995 : Vacances (...)

Ottavi

Ottavi is de oprichter, artistieke programmator, onderzoeker (netwerken en audio research) en geluidskunstenaar van de experimentele muziekorganisatie Apo33, opgericht in 1997. Apo33 is een (...)

Hinant

Cineast, maakte The Garden is full of Metal (1996), Éléments d’un Merzbau oublié (1999), The Pleasure of Regrets - a Portrait of Léo Kupper (2003). Hij is curator van de cd-reeks An Anthology of Noise (...)

NL